Falafele, czyli smażone w głęboki tłuszczu kotleciki z surowej (jedynie moczonej wcześniej) ciecierzycy, to jeden z moich ulubionych roślinnych posiłków. Myślę, że są one jednym z najlepszych zamienników mięsnych kotletów, ...
Ważne jest nie tylko to, co zjadamy, ale także to co nakładamy na naszą skórę. Podzielę się z Wami moim podejściem do pielęgnacji i wyboru kosmetyków, które wypracowałam przez ostatnie ...
3 przepisy na bezglutenowe pankejki bananowe (wegańskie) To absolutnie najlepsze przepisy na mięciutkie i puszyste pankejki śniadaniowe, które pokocha cała Twoja rodzina! Wszystkie bazują na bananach, ja zawsze wybieram te ...
Naszą przygodę z życiem i pracą na ekologicznych farmach zaczęliśmy w 2019 roku w Nowej Zelandii, podróżując wtedy z dwuletnią córeczką. Po tamtym trzy miesięcznym pobycie na drugim końcu świata, ...